Leg prinsesse for en weekend – Bestil et slotsophold

Har du altid gået med en prinsessedrøm i maven, så er der ingen bedre måde at udleve drømmen end et skønt slotsophold. I Danmark er vi meget privilegerede, da vi har mange fantastiske slotte, som i dag bliver brugt til weekendophold.

Der er derfor masser at vælge mellem, så det er bare med at finde det fine tøj frem, så du kan blive pyntet som en rigtig prinsesse.

Et slotsophold behøver ikke være dyrt

Når man hører ordet slotsophold, så tænker man straks, at det må koste en bondegård. Det er jo kun kongen og dronningen og den fine adel, som har råd til at bo på et slot.

Virkeligheden er dog en helt anden, og man kan få et slotsophold til ca. samme pris som et hotelophold. Der er nemlig mange værelser i de forskellige slotte, og på denne måde kan priserne holdes på et rimeligt niveau.

Er man rigtig heldig, så kan man finde nogle ekstra gode tilbud. Der er flere deal sider, som jævnligt har gode tilbud på slotsophold. Eller man kan tilmelde sig nyhedsbrevet hos de slotte, som har deres egen hjemmeside. På denne måde kan man også være heldig at få nogle fantastiske tilbud på slotsophold.

Som at rejse tilbage i tiden

Dem som har prøvet et sådan ophold vil altid huske det, da det er en kæmpe historisk, kulturel og gastronomisk oplevelse. Det er dog især historien, som gør oplevelsen helt unik.

Når man træder ind i en af de store sale, så er det som at blive taget flere hundrede år tilbage i tiden. Man kan nemt forestille sig de flotte kongelige gæster, som har været på slottet gennem tiderne.

Hvis man ikke allerede var i stemning inden man kom, så bliver man det med sikkerhed, når man træder ind på et fint gammelt slot. Man bør derfor ikke snyde sig selv for denne historiske oplevelse.

Meget at vælge mellem

Næsten lige meget hvor i landet man vil på miniferie, så kan man finde et skønt slotsophold. Der er nemlig slotte både på Sjælland, Fyn og Jylland.

Har man en særlig forkærlighed for en bestemt egn i Danmark, så kan man formentlig kombinere dette med et ophold på et slot.

Og man behøver ikke kører så langt efter opholdet, da de kongelige spredte deres slotte ud i hele landet, så de altid havde et slot at bo på, lige meget hvor i landet de var.

Book dit slotsophold her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *