This Theme Supports a Custom FrontPage

Hvad er SEO/Søgemaskineoptimering?

Hvad er SEO/Søgemaskineoptimering?

I dag er det svært at færdes i den digitale sfære, uden at være stødt på termen “SEO”. Det bliver kastet rundt til højre og venstre, men med god grund.

Som virksomhed er endnu sværere at have en fuldendt markedsføringsstrategi, uden også at tænke på, hvordan man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside og produkter. Dine kunder skal jo kunne finde dig, før de kan købe noget af dig. Læs mere OmHvad er SEO/Søgemaskineoptimering?

Hvad koster et nyt gulv?

Hvad koster et nyt gulv?

Et nyt gulv er en af de ting, der måske ikke er helt billige, hvis man tænker over det. Det er noget, som man skal til at investere i, hvis det hele skal gøres godt. Dog kan det også være en anelse svært at helt holde styr på, hvordan det egentlig står til med ens gulv og hvornår det trænger til at blive skiftet ud. Så man kan være en smule opmærksom, så man hele tiden har en fornemmelse af, hvornår man skal til at spare op til et nyt gulv. Læs mere OmHvad koster et nyt gulv?

Leasing eller køb af ny bil

Leasing eller køb af ny bil

Leasing slår stadig køb

Skal jeg lease eller købe min næste bil? Det spørgsmål stiller stadigt flere danske bilister i takt med, at leasing-udbuddet igen er ved at være på plads efter reformen af bilafgifterne.
Svaret er ret simpelt, viser en analyse fra bilvurderingstjenesten Bilpriser.dk: Med mindre du går efter en meget lille og billig bil, kan det bedst betale sig at lease den. Især hvis du ikke agter at beholde den i særligt mange år. Læs mere OmLeasing eller køb af ny bil

Sådan får du mere ud af dit mobilabonnement

Sådan får du mere ud af dit mobilabonnement

For mange kan det være svært at finde ud af hvordan det egentlig hænger sammen med mobilabonnementer. Hvad er data? Hvad er up? Hvad er down? Skal jeg bruge taletid eller store mængder SMS-data? Eller skal jeg gå efter det mindste? I denne artikel håber vi det bliver klart for dig hvordan du bedst kan finde det mobilabonnement, som passer til dig. Læs mere OmSådan får du mere ud af dit mobilabonnement